Wat zeggen onze klanten over ons?

Luxe slaapkamers met inbouwkasten op maat inclusief woningverbetering
Ik kom altijd weer bij Martijn uit als er iets aan of in mijn huis moet gebeuren. Dan weet ik namelijk zeker dat het ècht goed gebeurt. Hij is de enige wiens kwaliteitsstandaarden nog hoger liggen dan de mijne, hij doet iets goed en anders niet. Daardoor kan hij altijd terecht trots zijn op zijn werk, en ik ben altijd meer dan tevreden met het resultaat.
Karin & Ronald Wilterdink

Vaste trap naar zolder en maatwerk vakkenkast onder de schuine kap
Dé BouwExperts hebben in ons huis de vlizotrap naar de zolder vervangen door een vaste trap. Ondanks het feit, dat de ruimte zowel beneden als op de zolder beperkt was, is het resultaat boven verwachting. Er werd accuraat en volgens een strakke planning gewerkt.
Wij kijken nog geregeld - met genoegen - naar het eindresultaat.
Hans & Annelies Berkhoff

Verbouw en aanpassing van de sanitaire voorzieningen
De Bouwexperts hebben ons geholpen bij de verbouwing van een sanitaire ruimte. Dankzij de vakkundige mensen en hun nette manier van werken is de verbouwing heel soepel verlopen. Ze denken mee en hebben overzicht vanaf de start. In een woord fantastisch!
Bart & Renske Spruit

Luxe badkamer met inloopdouche
Via kennissen kwamen wij in contact met Dé BouwExperts voor de verbouwing van onze badkamer. Tegenwoordig weet je maar nooit wie je binnen haalt in de bouw, maar omdat onze kennissen erg enthousiast waren was het voor ons al wat vertrouwder. Wij zijn blij dat we voor Dé BouwExperts hebben gekozen omdat alles van begin tot eind goed geregeld was. De offerte tot in detail op papier beschreven en de werkzaamheden door de perfectionisten van Dé Bouwexperts keurig uitgevoerd. Kortom een tevreden klant.
Fam. Groenewoud

Nieuwe badkamer gerealiseerd
Dé BouwExperts: Vakkundig, werken netjes en precies, ze denken mee en zijn vriendelijk. Al met al kunnen we niet anders zijn dan super tevreden met het resultaat van onze badkamer. We beleven er nog elke dag plezier aan! Als iemand vraagt door wie ze een verbouwing moeten laten uitvoeren antwoorden wij altijd: Dé BouwExperts!!
Fam. Schenk

Realiseren van nieuwe vloer
In het najaar van 2012 ontvingen wij de sleutels van onze nieuwe twee-onder-een-kapwoning in Wognum. Dé BouwExperts legden onze plavuizen vloer. Door het juiste advies en de vakkundigheid van Dé BouwExperts kregen wij een strakke vloer die paste bij het type huis, met mooie afgewerkte plinten. Deze ervaring deed ons besluiten om meer projecten door Dé BouwExperts te laten uitvoeren. Onder andere de plaatsing van het badkamermeubel en de douchewand en het uitvoeren van de voorbereidingswerkzaamheden voor het plaatsen van de keuken. Met als resultaat dat wij de kerstdagen van 2012 al in ons nieuwe huis konden vieren! Onze ervaringen benadrukken de expertise en flexibiliteit van Dé BouwExperts, waaraan wij na 2 jaar nog dagelijks veel plezier beleven!
Familie T. Reus